четвртак, 11. мај 2017.

Обележавање Дана школе


У оквиру обележавања Дана школе , у организацији Тима за сарадњу са локалном заједницом, 9. маја је отворена изложба ликовних радова . У Гратској галерији су изложени радови ученика од I- VIII разредa. Meђу њима су били и награђени радови ученика млађих разреда на тему „ Средњовековни костими “.

Најуспешнији рад 1. разреда био је групни рад ученика 1-3 разреда: Ђаковић Марка, Звијер Вука и Панин Алексе.
Најуспешнији рад 2. разреда направила је ученица 2-3 одељења Богнар Војислава
Најуспешнији рад 3. разреда направио је ученик 3-2 одељења Радусин Вељко
Најуспешнији рад 4. разреда био је такође групни рад ученика 4-1одељења: Гашпаровски Лене,ПетровићСаре и Штанди Елеоноре.

 Том приликом одржан је пригодан програм . Учествовао је хор наше школе , рецитатори , ученици старијих разреда који су изводили инструменталне композиције . 

Изложба је била отворена неколико дана , родитељи и сви заинтересовани су могли да погледају ликовне радове наших ученика .



Свечани програм поводом Дана школе је одржан 10. маја 2017. у сали биоскопа. Програм је отворио школски хор са наставницом Верицом Маливук. Након тога наставници су уручили дипломе и награде ученицима за постигнуте резултате. 



Учитељица Марија Јовићевић је са ученицима 4-2  припремила представу “Седам Снежана и патуљак” коју је приказала присутној публици. Седам Снежана ( Наталија Алиђукић, Сташа Бајић, Огњена Јовановић,Тијана Станојев, Андреа Тарбук, Даница Ћирић и Теодора Ћосић), патуљак Мрвица (Иван Радовић), принц Хајванко (Константин Јовановић), бака Стака (Ања Бањац) и вук Вуле ( Бруно Живковић) су изврсном глумом, песмом и плесом одушевили све присутне. 






Нема коментара:

Постави коментар