среда, 28. фебруар 2024.

Успеси наших шахиста на општинском такмичењу 2024.


Општинско такмичење у шаху је одржано 27. 2. за ученике од 1. до 4. разреда и 28. 2. 2024. год. за ученике од 5. до 8. разреда у шах-клубу „Бачка Паланка“ у Бачкој Паланци. Ове школске године остварени су одлични резултати.

У 1. разреду у поједниначној конкуренцији следећи ученици су освојили медаље и остварили пласман на окружно такмичење: Андреј Брајић (1. место), Балабан Павле (2. место), Зец Матија (3. место). У категорије девојчица 2. место је заузела Павлов Миљана а 3. место Борковић Николина. 

У категорији дечака у 2. разреду 1. место је освојипо Широка Тадеј а 2. место Бељански Лука.

У 3. разреду 1. место је освојио Брајић Борис, 2. место Гашпаровски Алекса и 3. место Петковић Лука. У категорији девојчица 2. место је заузела Бељански Соња.

За ученике 4. разреда 1. место је заузео Кнежевић Никола а 3. место Петковић Марко. У категорији девојчица 2. место је заузела Нинков Зорица и 3. место Кикаш Наталија.

У 5. разреду у категорији дечака, 1. место је заузео Филип Сувара, 2. место Челик Братислав и 3. место Илић Вук. У категорији девојчица Јовић Александра је заузела 1. место.

5. разреда: Братислав Челик, Филип Сувара, Вук Илић, Александра Јовић (у средини)


У 6. разреду у категорији дечака, 1. место је заузео Чивчић Лука и 3. место Карановић Вид. У категорији девојчица Убавин Николина је заузела 2. место. 

&. Разред - Николина Убавин, Лука Чивчић, Вид Катрановић 


У 7. разреду у категорији дечака 1. место је заузео Огњен Бенић. У категорији девојчица Светлана Челик је заузела 2. место. 

7. разред: Лука Бенић (у средини), Светлана Челик (десно)


У 8. разреду у категорији дечака Зељковић Филип је освојио 2. место и Вулетић Стојан 3. место. У категорији девојчица Говедарица Маша је освојила 1. место а Милица Ђорђевић 2. место.

8. разред: Маша Говедарица и Милица Ђорђевић


У екипном делу такмичења наша екипа је освојила 1. место и пласирала се на окружно такмичење у следећем саставу: Андреј Брајић, Борис Брајић, Филип Сувара, Огњен Бенић, Братислав Челик, Александра Јовић, Николина Убавин и Светлана Челик.

Сви награђени ученици су остварили пласман на окружно такмичење у шаху. Окружно такмичење у шаху ће се одржати 9. и 10. марта.



Известилац Мартин Хложан,

наст. физике који води шаховску секцију

Нема коментара:

Постави коментар